Äntligen håller jag på att få ordning i mitt nya hobbyrum. Jag bytte mitt stora sovrum (detta) och tog det mindre sovrummet för att få ett stort hobbyrum som räcker till allt mitt pyssel. I sovrummet sover man ändå bara. 

Men än är det lite att fixa till med alla garner som står i åtta flyttkartonger. De är lite osorterade och jag behöver köpa plastbackar med lock till dem. Grejerna på hyllorna behöver också ses över lite och jag behöver skaffa fler av de svarta tyglådorna från Jysk. Jag ska få upp lite bättre belysning också.

Precis till höger på bilden (som inte kom med i bild)  står det även ett stort skrivbord som jag ska alternera med symaskinen och min Knittax stickmaskin och eventuellt annat pyssel.

Men nu har jag äntligen plats för att kunna sticka på mina maskiner exakt när jag vill och slipper plocka bort inför middagen. Två av dem kan alltid få stå framme på bordet som jag fyndade på en loppis för 100 kr. Det är stadigare än vad det ser ut att vara.

Min gamla hund har också möjlighet att få vara med, men inte katten. Han älskar garnet på hyllorna och skulle ha rivit ut dem om han fått chansen. Dörren är därför alltid stängd hit in.  ;-)